Sikkens-Herbol Outside Protect buitengarantie

Sikkens-Herbol Outside Protect is de beste partner bij buitenschilderwerken voor elke vakman. Sikkens en Herbol bieden standaard tot 10 jaar garantie op diverse verfsystemen bij aanvraag van een technisch advies. Vanaf nu niet alleen voor gevelverfsystemen maar ook voor een selectie lakverfsystemen.

Hoe werkt het?

Bij aanvraag van een garantie, starten we met een grondige technische analyse van het project waarbij ook gekeken wordt naar de ondergrond en de omgevingsfactoren. Op basis van deze analyse wordt zowel een technisch advies als een aanbeveling voor het te gebruiken verfsysteem geformuleerd. Na uitvoering van de werken, volgens de regels van de kunst en volgens het geformuleerde advies, wordt een garantiecontract opgemaakt voor alle betrokken partijen.

Omvat het project ook ramen en deuren, dan kan je rekenen op een basisgarantie, die verlengd wordt indien je een periodiek herschildersysteem (onderhoud) voorziet.

Meer info over de Outside Protect garantie in deze folder, bij een Herbol verkooppunt of via de Technical Account Manager van je regio.