Impact Magazine

Met plezier stellen we de derde editie van IMPACT magazine aan u voor. Nu te verkrijgen bij uw Sikkens/Herbol Service Center!
Kwaliteit spat van elke bladzijde van de nieuwste editie van IMPACT magazine. Als professional besef je ‘t beter dan wie ook: zonder kwaliteit sta je nergens. De bouwwereld is zó competitief dat je alleen met de allerbeste verf en support in de wedstrijd blijft. Want het gaat om puur kwaliteitswerk, uitgevoerd door ervaren vakmensen. In deze editie ontdek je tal van prachtige voorbeelden.

Klik hier om de laatste editie van IMPACT online te bekijken.

Veel leesplezier!

Impact geeft je de kans om je beste, mooiste of origineelste werf in de kijker te zetten.

Onze kwaliteit mag gezien worden. Maar... die van jou natuurlijk ook. Misschien wordt jouw vakmanschap wel speciaal in de kijker gezet in een volgende editie van Impact.

Hoe deelnemen? Stuur enkele foto’s van je schilderproject naar impactmagazine@akzonobel.com. Voeg er een korte beschrijving bij en vermeld duidelijk de gebruikte verfproducten.

Opgelet: de actie geldt alleen voor professionele en recente schilderprojecten, gerealiseerd in België in 2015-2016. Zowel binnen- als buitenprojecten komen in aanmerking. Wie weet verschijnt jouw project in een volgende editie van Impact magazine!